• Gratis verzending
  • Diverse logos mogelijk

Algemene voorwaarden

Al onze geleverde goederen blijven eigendom van automattenonline tot de betaling is voldaan.

De bestelde producten worden (meestal) verzonden via Dpd.

Voor verzendkosten te berekenen klikt u op excl. verzendkosten. (kan afwijken)

Verzendkosten worden bepaald door het gewicht.

Betaling: Ideal

§ 1 Verzending

Klachten over leveringen gelieve binnen 4 dagen melden.

(1) In het verzenden van een  online bestelling via onze webwinkel, gaat u als klant een bindende overeenkomst aan en voltooit het een verkoopcontract, namelijk een contract voor arbeid en producten. In het geval dat deze bestelling wordt aangenomen, zal automattenonline.com de klant een orderbevestiging via e-mail verzenden.
(2) In correlatie met (1), is het onmogelijk voor automattenonline.com als leverancier om alle producten te controleren die door klanten worden besteld te verzekeren dat geen derderechten worden overtreden. automattenonline.com behoudt zich het recht voor ontvangen reeds gemaakte bestellingen te verwerpen als, in de loop van het het bestelproces.

 § 2 Prijzen

 (1) Voor klanten(particulieren) binnen de EU, is de gegeven prijs de eindprijs. Deze prijzen omvatten de noodzakelijke belastingen. De tarieven van de belasting worden bepaald door het opgegeven rekeningsadres.
(2) Voor klanten buiten de EU,en bedrijven die inloggen via onze opgegeven inlog-code, is de gegeven prijs de netto prijs. Dit wordt bepaald door het voorgelegde rekeningsadres. Als de belastingen in het land moeten worden betaald waar de producten worden ontvangen, moet deze last door de klant naast de orderwaarde worden betaald.
(3) De klant is verantwoordelijk voor het betalen van de  verzendkosten. De hoogte hiervan wordt bepaald op basis van het gewicht en bestemmingsadres.

 § 3 Betaling

 (1) De betaling kan in de vorm van een factuur, betaling direct via ideal, vooruitbetaling of andere betalingsmethodes worden gedaan. automattenonline.com houdt het recht de betalingsmethodes te beperken op basis van de orderwaarde, verzendregio.
(2) De verkoopprijs die is toegepast is  zonder korting.
(3) Als de betalingsmethode die door de klant wordt gekozen niet uitvoerbaar is en de bestelling ondanks wordt verzonden door automattenonline.com , wegens een gebrek aan fondsen in de rekening van de klant of de voorlegging van onjuiste gegevens, moet de klant automattenonline.com terugbetalen en de extra opgelopen kosten daarvoor.
(4) automattenonline.com behoudt het recht een derde te gebruiken om de overdracht van betalingen te behandelen.
a) Als de betaling niet tijdig wordt voldaan, kan automattenonline.com een incassobureau inschakelen en alle noodzakelijke persoonsgegevens voor de te verwerken betaling achterhalen. automattenonline.com heeft een samenwerking met INTRUM JUSTITIA.

automattenonline.com  is NIET aansprakelijk van alle bijkomende kosten van INTRUM JUSTITIA

 § 4 Garantie

(1) Als een klant een gebrek in de garanties van de verkoper vindt, heeft de klant het recht om een nieuwe vervulling van het contract, of een annulering van het contract, of om een vermindering van de verkoopprijs.
(2) In het geval van een retourzending, door gebreken aan het product, zal automattenonline.com alle verzendkosten betalen. De klant is verplicht een verzendwijze te kiezen waaraan geen onnodige verzendkosten verbonden zijn. Of de verzendkosten zullen worden teruggestord of er zal een tegoedbon worden geschreven voor de klant.
(3) De klant heeft het recht op kwalitatieve producten. Indien de klant in bedrijfsvorm handelt, dient deze de producten te controleren en automattenonline.com onmiddelijk te informeren als er problemen zijn met de producten. Zolang het bedrijf geen contact opgenomen heeft met automattenonline.com, gaat automattenonline.com ervan uit dat de geleverde producten in goede conditie verkeren.